Michino’s Coffee Bar

Capaciteit: 100 personen per uur

Beoordeling:

Michino’s Coffee Bar

Drank Koffie 

U organiseert een evenement en bent op zoek naar een heel gezellige barista. Deze barista moet ook heerlijke koffie en andere drankvariaties voor iedere bezoeker toverten. Voor deze 2 eisen zit u hier aan het goede adres! Michino’s Coffee Bar tourt rond in haar omgebouwde oldtimer Bourgeois B50 Pullman caravan in België.

Michino’s staat voor dat extraatje meer; alles vers, artisanaal en on demand. Zij onderscheidt zich van andere Mobiele Coffee Bars met haar surprise drinks. Deze drankjes zijn gemaakt met maar liefst 15 verschillende Monin aroma’s, toppings, crumbles en koekjes.

Werkelijk iedere bezoeker van klein tot groot kan bij de truck terecht voor een lekker drankje. Een greep uit haar assortiment zijn de bekende koffie’s, maar ook long Black, doppio, Flat White, verse Hot chocolate in de smaken wit, bruin en fondant én 12 soorten thee.

Wanneer zomerse temperaturen komen kijken, speelt Michino’s Coffee Bar hierop in door haar assortiment uit te breiden met haar beroemde iced-coffee’s en huisbereide Ice Tea. De smaken Ice Tea zijn Ginger Lemon en Zomer Zoet Peach.

Kortom, deze truck is van alle markten thuis en schenkt u graag een lekker drankje in op onder andere uw verjaardag, babyborrel, lentefeest of opendeurdag. Voor meer informatie, klik hier! 

Koffie
Een heerlijke kop koffie… Een aspect dat niet te missen is op welk feest dan ook. Maar onze foodtrucks nemen het begrip van een kopje koffie naar the next level. Vers gemalen bonen waarmee traditionele Italiaanse koffie wordt gemaakt, maar ook verschillende variaties als ijs koffie, chocolade latte macchiato of koffie met een scheutje Ierse whiskey, bruine suiker en afgetopt met room. Om de beleving compleet te maken, hebben deze trucks vaak ook verstand van de lekkerste gebakjes en zoetigheden voor ernaast. Neem bijvoorbeeld een stukje American cheesecake, Hollandse appeltaart of een Petit Four.

 

 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier