Mi! Asian streetfood, made by Belgians

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Mi! Asian streetfood, made by Belgians

Aziatisch Fingerfood 

Droom je stiekem van een ontspannende reis naar het prachtige Azië of wil je de herinneringen aan die ene fantastische vakantie oprakelen? Mi!’s sublieme smaaksensaties uit het Verre Oosten maken je dromen waar. Wat dacht je van een pittige Thaise rode curry, een Tom Kha Kai soepje, heerlijk verse sushi of zoete chicken noodle wok.

Het verhaal van Mi! gaat over veel meer dan enkel streetfood. Het is een verhaal van passie, nieuwe ervaringen en mensen gelukkig maken. Mi!’s uitdaging is om unieke smaken uit alle uithoeken van de wereld te vertalen naar Belgische zin.

Mi! heeft verschillende trendy foodtrucks en foodstands voor zowel Asian of American streetfood. Het design en de aankleding vertalen het karakter van de verschillende keukens door een authentieke look & feel. Over élk detail werd nagedacht, zodat Mi! een fantastische streetfood beleving kan creëren, waar jij en je gasten nog lang zullen over spreken.

Book Mi! and taste our world of streetfood!

Informatie aanvragen? Klik hier!

Aziatisch
De Aziatische keuken omvat de keukens van het Verre Oosten. De keukens zijn door het boeddhisme, hindoeïsme en de islam beïnvloed.  Met uitzondering van de Chinese binnenlandskeuken wordt er veel vis gegeten. De gerechten worden hier vaak ook geserveerd met kip. Hoofdingrediënt is vaak rijst of bijvoorbeeld noodles. De smaken van verschillende gerechten horen elkaar te versterken waardoor zowel zoet en zout in de gerechten wordt verwerkt!

Bij Aziatisch denkt men vaak aan het plaatselijke Chinese restaurant of de wok-to-go. Maar Azië is zeer groot en omvattend, denk bijvoorbeeld eens aan India, Korea of Libanon. Benieuwd naar de smaken die Azië te bieden heeft? Neem contact met ons op!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier