Lulu’s Tribal Kitchen

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Lulu’s Tribal Kitchen

Aziatisch 

Lulu’s Tribal Kitchen ’s eigen Lulu komt uit het verre Noord-Oost India! Een gebied dat niet echt gekend is bij het grote publiek en dat zich situeert in het bergachtig gebied tussen Bangladesh en Burma. Er leven verschillende bergstammen, zo ook de Naga tribe waartoe zij behoort.

Deze ongekende keuken van de Naga Tribe brengt Lulu’s Tribal Kitchen naar de festivals en evenementen. Één vleesgerecht staat altijd op het menu; Tribal Gun, licht gerookt varkens vlees (spiering&buikspek) in een heerlijke saus waarin seizoensgroenten worden verwerkt.

Bij het Vegetarische (vegan) gedeelte ontbreekt nooit de Naga Dahl, lekker gekruide gele linzen. Al de gerechtjes komen met rijst en worden getopt met gebakken uitjes, lente ui en Iromba (soort sambal). Hoewel er soms ook wel een Noodle Soup geserveerd kan worden (zonder rijst). In andere woorden, wilt u eens wat anders, geef dan een seintje!

Informatie aanvragen? Klik hier!

Aziatisch
De Aziatische keuken omvat de keukens van het Verre Oosten. De keukens zijn door het boeddhisme, hindoeïsme en de islam beïnvloed.  Met uitzondering van de Chinese binnenlandskeuken wordt er veel vis gegeten. De gerechten worden hier vaak ook geserveerd met kip. Hoofdingrediënt is vaak rijst of bijvoorbeeld noodles. De smaken van verschillende gerechten horen elkaar te versterken waardoor zowel zoet en zout in de gerechten wordt verwerkt!

Bij Aziatisch denkt men vaak aan het plaatselijke Chinese restaurant of de wok-to-go. Maar Azië is zeer groot en omvattend, denk bijvoorbeeld eens aan India, Korea of Libanon. Benieuwd naar de smaken die Azië te bieden heeft? Neem contact met ons op!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier

Meer in deze categorie

  1. Asian Kusina
  2. Baan-Siam
  3. Bánh Mì
  4. De Barabus