Louis’Pizza

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Louis’Pizza

Pizza 

Foodtruck Louis’Pizza bakt pizza’s zoals het hoort! En dat op elke plek wenselijk, voor elke gelegenheid! Pizza is gemaakt om te delen met familie, vrienden of collega’s.

Nodig Foodtruck Louis’Pizza uit met zijn professionele mobiele oven en je hebt de garantie dat jouw gasten overheerlijke, echte en warme pizza’s zullen geserveerd krijgen. Louis heeft een open oor voor al jouw wensen en zoekt mee naar de meest geschikte feestformule. Iedereen zal diep onder de indruk zijn van de kwaliteit van zijn authentieke pizza’s. Een geslaagd feestje is gegarandeerd!

Louis Luyten volgde les in Italië, in de ‘Academia Pizzaioli’ van de internationaal erkende School of Italian Cuisine. Daarnaast werkte hij een tijd in Turijn en Rome, in vestigingen van ‘Eataly’, een gerenommeerde Italiaanse delicatessenzaak. Terug in België wil hij u graag laten meegenieten van zijn kennis en kunde alsook van zijn liefde voor de echte Italiaanse pizza.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Pizza
Een vak apart, een échte pizza bakken. Traditionele houtovens of een elektrisch grill. Hippe pizzaiolo, verse degen en die authentieke bubbelkorst of snelle pizza’s met twintig toppingkeuzes. Zelf een pizza ‘’bouwen’’ of toekijken hoe de meesters hun werk doen. Het kan bij ToetToetFood allemaal! Vraag ons naar de mogelijkheden en we denken graag met u mee!

Feitje: wist u dat de pizza margarita gebaseerd is op de Italiaanse vlag; il tricolore? Rood, wit en groen worden vertegenwoordigd door tomaat, mozzarella en basilicum. Liever een andere pizza? Laat het ons weten en wij stellen een pasta of pizza-menu voor u voor om de vingers bij af te likken!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier