La Cookaracha

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

La Cookaracha

Mexicaans Truck Only 

La Cookaracha serveert vers bereide producten op locatie. La Cookaracha biedt een uitgebreid assortiment aan, van lekkere cocktail tot een gezonde smoothie. Van Mexicaanse keuken naar heerlijke tapas. Of wat dacht u van onze heerlijke bowls, een frisse poké, een fruitige smoothiebowl of een gezonde salade!
La Cookaracha is er niet alleen voor een maaltijd, maar ook voor amuses, lunch en voortreffelijke toetjes. Vraag naar de mogelijkheden mocht u bepaalde wensen hebben voor uw evenement!

Informatie aanvragen? Klik hier!

Mexicaanse keuken
Caramba! Wat is dat lekker! De Mexicaanse keuken wint de laatste jaren steeds meer aan terrein! En wat ons betreft terecht. De misvatting bestaat dat Mexicaans eten alleen maar héél pittig kan zijn maar niets is minder waar! Ondanks het gebruik van vele kruiden en pepers hoeft Mexicaans niet pittig te zijn. Vooral in de Europese landen is de pittigheid een aardig stukje teruggeschroefd en zorgen zuivelproducten zoals bijvoorbeeld crème fraîche voor een blussend effect.

Bonen, maïs vormen de basis van deze keukenstijl en worden aangevuld met bijvoorbeeld rijst, avocado en naar gewenst een pepertje. Niet bang voor wat pit? Vraag informatie bij ons op! Zit er iemand tussen uw gasten die bij het zicht van een pepertje al begint te zweten? Geen zorgen, ook deze persoon kan worden voorzien van een smakelijke maaltijd!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier