KoffieQueen – Royale koffiebar op wieltjes

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

KoffieQueen – Royale koffiebar op wieltjes

Drank Koffie 

KoffieQueen maakt van een koffie een Koffie, met een behoorlijke portie kennis, savoir-faire en een vleugje liefde. Van espresso tot cappuccino, naast het klassieke koffiemenu is er steeds ruimte voor verrassende koffiecreaties. Wil je het liever iets sterker? Onze Irish Coffee en Italian Coffee zijn klassiekers die u kent, maar ook onze koffie met huisbereide advocaat is de moeite waard.

De trouwe metgezel van KoffieQueen deed een leven lang dienst als brandweer- en kampeerwagen. ‘Marcel’ werd vakkundig heringericht en subtiele retro-details maken zijn verhaal compleet. Koffieservies uit grootmoeders tijd, gouden lepeltjes en een gouden kroon aan het plafond sieren het interieur. De ‘Elektra’ een Italiaanse espresso-koffiemachine is de trots van KoffieQueen. Koninklijke koffie kan ook uw evenement kleuren en geuren.

Ook voor niet-koffiedrinkers is koffieQueen een feest. Maak je keuze dus uit onze brede assortiment van thee’s, chocomelk en frisse drankjes!

Laat KoffieQueen alles regelen voor uw koffienamiddag, kostenbesparend en makkelijk.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Koffie
Een heerlijke kop koffie… Een aspect dat niet te missen is op welk feest dan ook. Maar onze foodtrucks nemen het begrip van een kopje koffie naar the next level. Vers gemalen bonen waarmee traditionele Italiaanse koffie wordt gemaakt, maar ook verschillende variaties als ijs koffie, chocolade latte macchiato of koffie met een scheutje Ierse whiskey, bruine suiker en afgetopt met room. Om de beleving compleet te maken, hebben deze trucks vaak ook verstand van de lekkerste gebakjes en zoetigheden voor ernaast. Neem bijvoorbeeld een stukje American cheesecake, Hollandse appeltaart of een Petit Four.

 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier