Golden Fries

Capaciteit: 300 personen per uur

Beoordeling:

Golden Fries

Frituur Hamburger 

Tussen alle streetfood gerechten door willen we soms maar één ding; en dat is een ouderwetse portie friet met snacks. Golden Fries’ foodtruck (het zusje van de Copperdog) levert precies dat! Uitbreidbaar met een á volonté snackmenu, kibbeling, vol-au-vent of stoof is Golden Fries dé friet foodtruck die voldoet aan de wens van een simpele zak friet met onbeperkte snacks.

De omgebouwde goud gekleurde ambulance, rock ’n roll chique uitstraling of het leuke personeel. We zijn er zelf nog niet helemaal over uit wat wij het leukst vinden aan dit concept maar wel dat het een succesformule zal zijn op uw event!

Informatie aanvragen? Klik hier!

Producten / Gerechten

Verse frietjes | Allerlei snacks | Verse kibbeling

Friet:
Een luxueuze portie friet in de schil met Iers stoofvlees, spicy chicken of shoarma reepjes. Of gaat u dan toch voor een ouderwetse puntzak goudgele friet speciaal of pindasaus? De ambachtelijke frieten van deze foodtrucks worden handgesneden en zal u nooit vergeten. Alleen de allerbeste biologische aardappelen worden gebruikt om van uw portie friet een feestje te maken. Daarnaast is elke friet foodtruck gespecialiseerd in iets extra’s, bijvoorbeeld in het zelf maken van garnalenkroketten of curryworsten van het beste vlees. Als tussendoortje, volwaardige maaltijd of late night snack; deze foodtrucks spelen in op al uw wensen. 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier