Frieterij

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Frieterij

Fingerfood Frituur 

Vers gesneden Belgische frietjes volgens grootmoeders recept! Foodtruck Frieterij verkoopt het voor uw event. We bereiden allereerst de frietjes ter plekke in een bakfiets: De Frietvelo. We bakken ze daarna in 100% zonnebloemolie zodat iedereen onze frietjes kan eten.

Onze frietjes zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit Bintjes van de lokale boer. We schillen en snijden ze vers. De frietjes worden, naar smaak, gezouten met Fleur de Sel.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Friet
Een luxueuze portie friet in de schil met Iers stoofvlees, spicy chicken of shoarma reepjes. Of gaat u dan toch voor een ouderwetse puntzak goudgele friet speciaal of pindasaus? De ambachtelijke frieten van deze foodtrucks worden handgesneden en zal u nooit vergeten. Alleen de allerbeste biologische aardappelen worden gebruikt om van uw portie friet een feestje te maken. Daarnaast is elke friet foodtruck gespecialiseerd in iets extra’s, bijvoorbeeld in het zelf maken van garnalenkroketten of curryworsten van het beste vlees. Als tussendoortje, volwaardige maaltijd of late night snack; deze foodtrucks spelen in op al uw wensen. 


3 recensies van Frieterij

 1. Els en Hans schreef:

  Onze gasten waren in de wolken niet enkel met de geboden kwaliteit maar ook met jullie werkwijze.

  Ik ben blij dat jullie op het laatste momentje toch nog een gaatje hadden in jullie agenda.

  Bedankt en wie weet tot een volgende gelegenheid ?

 2. Toon Verhoeven schreef:

  Dag Leonard en Rebecca, via deze weg willen we jullie nog eens bedanken voor de heerlijke bijdrage aan ons verjaardagsfeestje. Onze gasten waren allemaal zeer blij met jullie fantastische frietjes: kraakvers, perfect van smaak en met de glimlach gemaakt. Ook de snacks vielen erg in de smaak trouwens. Kortom: helemaal zoals het hoort!

 3. Kris Lootens schreef:

  Wij hadden het genoegen de Frietvelo al snel te leren kennen.
  Voor de gelegenheid (een feestje op linkeroever) werden de frietjes ter plekken gesneden en gebakken … hmmmm … lekker!
  Voor ons mocht het wel mét schil : “luiwijvefrieten” zoals dat heet … misschien wel lui, maar wél met extra vitaminen (die zitten immers vooral net onder de schil) … bovendien ook extra lekker : zo’n knapperig korstje, dat viel iedereen in de smaak.
  En als je wat extra saus wilde, of net dat sausje ietsje anders … het bleek geen probleem.
  Wat ons betreft mag de Frietvelo nog wel een keer passeren 🙂

PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier