Foodtruck sweets & more

Capaciteit: 1000 personen per dag

Beoordeling:

Foodtruck sweets & more

Pasta Zoet 

Op zoek naar een zinnenprikkelende wereldkeuken vanuit een unieke foodtruck? Bij foodtruck sweets & more kunt u terecht voor heerlijke koffie, latte macchiato, cappuccino’s en thee evenals ambachtelijke zoete lekkernijen en delicious cupcakes. Een lekker hapje is dan natuurlijk ook onmisbaar bij een lekkere kop koffie.

Maar hier is nog niet alles mee gezegd want ook voor Mexicaanse pasta’s, stoofpotjes, goulash en salades bent u bij foodtruck sweets & more aan het juiste adres. Alles is bespreekbaar, van hot dogs tot hamburgers naar een patatje met mayonaise.

Sweets & more kan de lekkerste gerechten verzorgen op uw verjaardagsfeest, babyborrel, communie, trouwfeest, bedrijfsfeest en lentefeest. Een hele diverse inzetbare foodtruck dus!

Kortom, u vraagt, sweets & more regelt het!

Voor meer informatie, klik hier!

Dessert
Een heerlijk zoete afsluiter, altijd feestelijk aangekleed met allerlei luxe toppings, sauzen en garneringen zoals rood fruit of slagroom. Het maken van desserts stimuleert de creativiteit in het brein van onze foodtruck eigenaren, waardoor iedere hap een feestje is om te eten. Daarnaast is de variatie met desserts eindeloos. Chocolade, aardbei, kwark, ijstaarten of crème brûlée; niks is te gek voor de ambachtelijke desserts makers van de dessert trucks. Een dessert is ten slotte een feestje om te maken, versieren en eten.

 


3 recensies van Foodtruck sweets & more

 1. Proost schreef:

  Geweldig feestje super lekkere pasta s en stoofpotjes en zeker het dessert ni vergeten
  TOPPER

 2. Raf Gentjens schreef:

  Gewoonweg SUPER

 3. Cindy schreef:

  Boerenbokes zijn top vooral de zelfgemaakte kipcurry mmmm.
  De chocomousse vant huis is ook een toppertje

PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier