Pizza Pelgrims

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Pizza Pelgrims

Fingerfood Pizza 

Foodtruck Pizza Pelgrims biedt pizza met smaak!

Geen vettige kleffe hap die achteraf alleen maar op de maag ligt. Nee, de Pizza Pelgrims maken échte Napolitaanse pizza’s, naar het authentieke recept. Of het nu voor je bedrijfsreceptie, opendeurdag, Super Sweet Sixteen, tuinfeest, scheidingsparty, diamanten jubileum of ander feest is, met de houtoven brengen we de smaak van Italië tot bij u. Wij volgen nauwgezet de regels van de “Associazione Verace Pizza Napoletano”. Deze organisatie waakt over het traditionele karakter van de Napolitaanse pizza’s.

Foodtruck Pizza Pelgrims gebruikt daarvoor het wereldberoemde Caputo ’00’ bloem, vers zeezout, gist en water om ons deeg op ambachtelijke wijze te kneden. Het deeg rijst twee uur lang vooraleer we de “panetti” vormen. Deze deegballetjes gaan verder nog uren rijzen, zodat we een luchtig deeg krijgen. Ter plaatse vouwen we de panetti met de hand uit ( een deegroller is uit den boze!) en beleggen deze met verse authentieke ingrediënten. De Pizza Pelgrims bakken op een temperatuur die schommelt tussen de 450 en 485 °C in 60 à 90 seconden een perfecte Napolitaanse pizza. Kraakvers, luchtig én vol passie. Zoals het hoort. Buon Appetito!

Informatie aanvragen? Klik hier!

Pizza
Een vak apart, een échte pizza bakken. Traditionele houtovens of een elektrisch grill. Hippe pizzaiolo, verse degen en die authentieke bubbelkorst of snelle pizza’s met twintig toppingkeuzes. Zelf een pizza ‘’bouwen’’ of toekijken hoe de meesters hun werk doen. Het kan bij ToetToetFood allemaal! Vraag ons naar de mogelijkheden en we denken graag met u mee!

Feitje: wist u dat de pizza margarita gebaseerd is op de Italiaanse vlag; il tricolore? Rood, wit en groen worden vertegenwoordigd door tomaat, mozzarella en basilicum. Liever een andere pizza? Laat het ons weten en wij stellen een pasta of pizza-menu voor u voor om de vingers bij af te likken!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier