Pasta e più

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Pasta e più

Pasta Tapas 

Een foodtruck die van allerlei Italiaanse lekkernij kan voorzien zoals Spritzen, antipasti, pastasoorten en desserts. Foodtruck Pasta e Più is specialist van de Italiaanse keuken en wilt Vlaanderen hiervan laten genieten.

Verfrissende drankjes zoals een Aperol Spritz, Limoncello Spritz, Amerena Spritz of toch een Amaretto Spritz. Dit in combinatie met een heerlijke Italiaanse antipasti, die à la minute gesneden is op de authentieke Berkel snijmachine. De antipasti bestaat uit prosciutto, salami, mortadella, pecorino en andere smakelijke toevoegingen.

Na een voorgerecht mag de pasta met verschillende zelfbereide sauzen natuurlijk niet ontbreken. Deze pasta’s worden bereidt in de pan, zoals men origineel ook in Italië doet.

Kortom, foodtruck Pasta e più denkt graag met u mee wanneer u zich even wilt wanen in Italië.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Italiaanse keuken
De Italiaanse keuken! Weinig keukenstijlen zijn zo traditioneel als die van Italië! En toch hebben wij een aantal trucks in de stal die het experiment maar wat graag aandurven!

Pasta’s of bijvoorbeeld knapperige salades? Heerlijke mediterrane smaken brengen u direct in de stemming. Heerlijke olijfoliën, verse tomaat en die smakelijke kruiden die we eigenlijk alleen kennen van de Italiaanse keuken. Afgetopt met en goede kaas en het gerecht is compleet!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier