Mookies

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Mookies

IJs Zoet 

Wil je eens iets anders dan “gewone” wafels en pannenkoeken? Dan heeft Foodtruck Mookies de perfecte formule voor jou! Deze foodtruck bakt bijvoorbeeld zijn eigen cookies, maakt overheerlijke ice cream cookie sandwiches, bakt American pancakes, apple pie, taarten en nog meer desserts.

Alle producten worden zelfgemaakt in de foodtruck zonder toevoeging van bewaarmiddelen. Zo wordt het roomijs op ambachtelijke wijze bereidt, hoe lekker is dat naast een heerlijk stukje apple pie of op uw pannenkoek?

Foodtruck Mookies is in te huren voor eigenlijk alle soorten evenementen. Voorbeelden zijn familiefeesten, babyborrels, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, recepties, opendeurdagen, huwelijksfeesten en lentefeesten. Als extraatje neemt Mookies materialen mee zoals borden, bestek en servetten waardoor de bezoeker zorgeloos kan genieten.

You name it, Mookies bakes it!

Voor meer informatie, klik hier! 

Dessert
Een heerlijk zoete afsluiter, altijd feestelijk aangekleed met allerlei luxe toppings, sauzen en garneringen zoals rood fruit of slagroom. Het maken van desserts stimuleert de creativiteit in het brein van onze foodtruck eigenaren, waardoor iedere hap een feestje is om te eten. Daarnaast is de variatie met desserts eindeloos. Chocolade, aardbei, kwark, ijstaarten of crème brûlée; niks is te gek voor de ambachtelijke desserts makers van de dessert trucks. Een dessert is ten slotte een feestje om te maken, versieren en eten.


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier