Madame Monsieur

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Madame Monsieur

Broodjes Drank 

Foodtruck Madame Monsieur, een mevrouw en een meneer dat een ontzettend vrolijk duo is. Zij serveren voornamelijk overheerlijke croques en lekkere drankjes vanuit hun rijdende caravan. Op zoek naar meer? Dit behoord ook zeker tot de mogelijkheden. Foodtruck Madame Monsieur bied ook totaalconcepten aan op maat. Voor ontbijt, lunch, brunch, diner, hapjes of drankjes kun je terecht bij deze vrolijke foodtruck.

Niets is voor deze twee te veel vanwege de passie die ze hebben voor lekker eten. Daarnaast is een tevreden klant hun glimlach, daar streven ze naar. Alles gebeurt met heel veel liefde en plezier. U wenst, zij passen zich zo goed mogelijk aan!

Kortom, een foodtruck die met u meedenkt en dat ook zeer zeker uitstraalt.

Voor meer informatie, klik hier! 

Tosti
Een Croque, een landelijk begrip in België waar eindeloos mee te combineren valt. Geen croque met enkel ham en kaas, maar een croque met roomkaas en gerookte zalm, of kipfilet, Parmezaan en chimichurri. Of toch een croque Hawaï met schouderham en ananas? Of dan toch… bijna alles is mogelijk want onze tosti bazen bouwen tosti’s naar vraag en wens. Zet een van onze tosti trucks in als heerlijke lunch, voor bij de borrel, als middernacht snack of gewoon zomaar; omdat het kan!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier