Il Toastone

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Il Toastone

Broodjes Fingerfood 

Foodtruck Il Toastone serveert maxi toasten (16 bij 16 cm) met heerlijke Italiaanse ingrediënten. Van onze Colosseo met sappige porchetta, de Amalfi met zalm en provolone, de heerlijke Parmigiana tot zelfs onze toasten met zoet beleg. Bovendien zijn we constant op zoek naar heerlijke nieuwe combinaties.

Teveel smaken om uit te kiezen? Foodtruck Il Toastone biedt ook verschillende formules aan waardoor u meerdere van de toasten kan degusteren. Daarnaast kunnen zij op aanvraag ook Italiaanse streetfood aanbieden zoals onder andere Arancini of Panzerotti.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Tosti
Een Croque, een landelijk begrip in België waar eindeloos mee te combineren valt. Geen croque met enkel ham en kaas, maar een croque met roomkaas en gerookte zalm, of kipfilet, Parmezaan en chimichurri. Of toch een croque Hawaï met schouderham en ananas? Of dan toch… bijna alles is mogelijk want onze tosti bazen bouwen tosti’s naar vraag en wens. Zet een van onze tosti trucks in als heerlijke lunch, voor bij de borrel, als middernacht snack of gewoon zomaar; omdat het kan!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier