Foodtruck De Rokende Keuken

Capaciteit: 100 gerechten per uur

Beoordeling:

Foodtruck De Rokende Keuken

Amerikaans BBQ 

Bent u op zoek naar een unieke ervaring op uw feestje? Foodtruck de Rokende Keuken is een foodtruck met een Big Green Egg aan boord. Een Green Egg is een keramische barbecue die op veel manieren te gebruiken is. De Rokende Keuken bereidt al zijn gerechten ter plekke op de Green Egg waardoor hij zich onderscheidt van andere foodtrucks.

De specialiteit van deze foodtruck is Pulled Pork, een gerecht dat 14 uur gegaard is op de Green Egg. Daarnaast maken zij heerlijke Black Angus Burgers, Smokey Fried Chicken, Spare Ribs en Twisted Potatoes en nog meer indien gewenst. Ook aan de aankleding van de gerechten is gedacht, zo werken zij veel met vergeten groenten en wordt alles geserveerd met huisgemaakte salades en sauzen.

Foodtruck de Rokende Keuken stamt uit 1965 en werd toentertijd gebruikt als snoepwagen op de kermis. Deze truck is met liefde omgebouwd tot de professionele foodtruck die hij vandaag is. Hieruit volgt dat hij voorzien is van alle apparatuur aan boord om veel mensen in een relatief korte tijd van de gerechten te kunnen laten genieten.

Voor meer informatie, klik hier!

BBQ
Grote malse stukken vlees en vis van hoge kwaliteit; dat is wat onze barbecue bazen maar al te graag grillen, braden of roken op hun prachtige barbecues in de foodtruck. Barbecueën staat voor sfeer, gezelligheid en socialisatie van mens tot mens. Bovendien is het een hele ervaring omdat de bezoeker alles van begin tot eind meekrijgt; het gekozen heerlijke stukje vlees wordt ter plekke gebakken op de barbecue, waarna hij een bijgerecht, saus en broodje uitkiest. Dit alles met uitsluitend de allerbeste producten, omdat wij bezoekers net dat beetje meer willen aanbieden. Gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons beide op de eerste plaats.


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier