De Ont-Moeting

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

De Ont-Moeting

Koffie Ontbijt 

Een gezellige retro-caravan werd tot mobiele koffiebar; Foodtruck De Ont-Moeting. Foodtruck (of koffietruck) Ont-moeting, even onthaasten, even niet moeten maar mogen. Mogen genieten van een heerlijk bakje koffie met een lekker taartje bijvoorbeeld.

Het aanbod bestaat uit heerlijke koffies, een rijk assortiment thee, iced coffees, home made ice tea, speciale latte’s, matcha latte,chai tea latte, dalgona coffee’s, chocolademelk, soep. Tevens kan de foodtruck de Ont-Moeting voorzien in een uitgebreid ontbijtbuffet of een desserttafel voor elk type festiviteit.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Koffie
Een heerlijke kop koffie… Een aspect dat niet te missen is op welk feest dan ook. Maar onze foodtrucks nemen het begrip van een kopje koffie naar the next level. Vers gemalen bonen waarmee traditionele Italiaanse koffie wordt gemaakt, maar ook verschillende variaties als ijs koffie, chocolade latte macchiato of koffie met een scheutje Ierse whiskey, bruine suiker en afgetopt met room. Om de beleving compleet te maken, hebben deze trucks vaak ook verstand van de lekkerste gebakjes en zoetigheden voor ernaast. Neem bijvoorbeeld een stukje American cheesecake, Hollandse appeltaart of een Petit Four.


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier