De Groene Nomade

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

De Groene Nomade

Vegetarisch Zoet 

ToetToet! Maak plaats voor foodtruck De Groene Nomade!

De wereld van morgen vraagt om een aanpassing van ons dieet. Veel mensen zijn bang voor deze verandering omdat ze dit niet goed kennen en vegetarisch of veganistisch eten zien als knagen op een blaadje sla. Dat dit voor de echte foodie-avonturier al jaren niet opgaat wordt duidelijk door middel van een paar gewaagde foodtruck concepten die een uitsluitend vegetarisch of veganistisch menu hanteren.

De Groene Nomade bijvoorbeeld! Een klein maar fijne foodtruck met een creatief culinair brein achter het stuurwiel! Op locatie serveert de Groene Nomade de meest uiteenlopende vega(n) gerechten met of zonder vleesvervangers!

Van spannende salades tot bewuste burgers, alles verpakt in composteerbare verpakkingen.

Foodtruck De Groene Nomade is dé foodtruck die klaar is voor de toekomst!

Informatie aanvragen? Klik hier!

Vegetarisch
Vegetarische gerechten hebben de laatste jaren een ware revolutie doorgemaakt. Waar vroeger in restaurants of bij foodstands de enige optie een salade leek (of een vleesgerecht serveren zonder het vlees) zijn er nu volwaardige, smakelijke gerechten te verkrijgen!

De echte foodtruck weet dat hij/zij niet meer mee kan doen binnen de huidige maatschappij zonder vega(n) aanbod. Of het nou is door voedselintolerantie, geloofsovertuiging of uit principe met goede vegetarische gerechten voorziet u bijna iedereen van een geschikte voedingsoptie! Een stap ‘’verder’’ komen we aan bij vegan gerechten waarbij helemaal geen dierlijke producten worden toegevoegd. Vragen? Wij beantwoorden ze gerust!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier