CaraFan

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

CaraFan

Hamburger Vegetarisch 

Foodtruck Carafan biedt de meest geweldige burgers waar u, uw tanden in kunt zetten. De burgers van foodtruck Carafan worden niet alleen vers en perfect voor uw neus gebakken! De burgers worden ook nog eens afgetopt met diverse kraakverse groentjes en bijpassende sauzen.

Carafan biedt zoals gezegd niet zomaar burgers aan! Elke burger wordt bereid op basis van de Irish Black Angus runderen. eventueel smaakvol afgemaakt met spek, geitenkaas of bijvoorbeeld camembert.

Naast de specialiteit is er ook de keuze voor Crispy Chicken burgers. Ook kunnen de niet vlees-eters aan hun trekken komen met een heerlijke Veggie burger.

Naast heerlijke burgers trekt Carafan de aandacht met een kleurrijke caravan met een groene grasmat rondom. Grass to beef, een full circle moment.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Hamburger
Een broodje hamburger, al meer dan honderd jaar een wereldwijd lust voor het oog. Dit fenomeen is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en heeft een ontzettend grote evolutie meegemaakt. De populariteit van een broodje hamburger maakt, dat men een volwaardig vleesgerecht in handen heeft dat staand en lopend gegeten kan worden, zonder bestek. Dit betekent dan ook het ideale plaatje wanneer u denkt aan een foodtruck. Bij ToetToetFood werken wij uitsluitend samen met foodtrucks die kwalitatief hoogwaardig dikke burgers grillen in eigen keuken, afgemaakt met luxueuze toppings en sauzen. 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier