Buon Appetito

Capaciteit: 100 producten per uur

Beoordeling:

Buon Appetito

Fingerfood Pasta 

Een echte omgebouwde jaren ’70 caravan met een authentieke sfeer. Retro was het uitgangspunt voor interieur, aangevuld met hedendaagse keukenapparatuur om net dat beetje meer sfeer te geven. Foodtruck Buon Appetito serveert pastagerechten, frieten en smakelijke snacks uit een tipzak en dagvers klaargemaakte receptiehapjes naar keuze. Tevens kan deze foodtruck voorzien van een een rijkelijk dessertbuffet om uw vingers bij af te likken. Last but not least, verschillende wijnen die uw gang afmaken kunnen aanwezig zijn om het compleet te maken.

Foodtruck Buon Appetito is inzetbaar op zowel privé feesten als verjaardagsfeesten, huwelijken, recepties, communiefeesten, jubileums en bedrijfsborrels. Het is geen feest, als Buon Appetito niet is geweest!

Voor meer informatie, klik hier. 

Italiaanse keuken
De Italiaanse keuken! Weinig keukenstijlen zijn zo traditioneel als die van Italië! En toch hebben wij een aantal trucks in de stal die het experiment maar wat graag aandurven!

Pasta’s of bijvoorbeeld knapperige salades? Heerlijke mediterrane smaken brengen u direct in de stemming. Heerlijke olijfoliën, verse tomaat en die smakelijke kruiden die we eigenlijk alleen kennen van de Italiaanse keuken. Afgetopt met en goede kaas en het gerecht is compleet!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier