Food55

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Food55

Amerikaans Vlees Zoet 

Willem is een levensgenieter met een passie voor lekker eten. Hij droomde al een tijdje van een eigen foodtruck en in 2017 besloot hij zijn droom waar te maken.
Food55 werd geboren en sindsdien maakt Willem mensen door het hele land blij met zijn zelfgemaakte, Amerikaanse broodjes en Cookie Dough. Vroeger ging de Food55 Truck door het leven als Hanomag Henschel, tegenwoordig is hij getransformeerd tot een rijdende, Amerikaanse diner.

Naast onze specialiteiten de Philly Cheese Steak en de Chopped Cheese maken we ook graag Amerikaanse broodjes op aanvraag. Dus heb je liever onze ongeëvenaarde hotdogs of een goede burger? Voor jou altijd!

Informatie aanvragen? Klik hier!

Amerikaanse keuken:
Amerika staat op het gebied van voeding om veel dingen bekend, maar vooral om ‘meer’. Traditionele bbq-recepten uit de Zuidelijke Staten van Amerika worden door deze trucks in een fris jasje gegoten en aan een breed publiek gepresenteerd. BBQ-sauzen om de vingers bij af te likken, sappige burgers die druipen van het vet en de smaak van rook. Echte BBQ bazen genieten van het maken en voorschotelen van perfecte grill-creaties.


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier