Fantastic Wheels | Pasta en soep

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Fantastic Wheels | Pasta en soep

Pasta Soep 

Fantastic Wheels houdt van gezelligheid en sfeer! Maar daarnaast biedt deze fantastische foodtruck u ook gewoon goede pasta aan met vers gemaakte sauzen. Hierdoor staan wij garant voor lekkere en verse pasta waarvan uw gasten mogen genieten op elk soort event.

Wij bieden standaard 3 soorten pasta’s en 4 soorten sauzen aan. Uiteraard kunnen wij ons steeds aanpassen aan uw noden. Met extra kaas en brood als aanvulling bij uw pasta wordt dit een volwaardige maaltijd voor uw gasten! Wij hebben ook vegetarische en biologische sauzen op aanvraag alsook halal is bij ons mogelijk.

U hebt eerder zin in soep of u wil graag soep als aanvulling bij uw pasta? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Aantallen en smaken zijn uiteraard steeds te bespreken.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Italiaanse keuken
De Italiaanse keuken! Weinig keukenstijlen zijn zo traditioneel als die van Italië! En toch hebben wij een aantal trucks in de stal die het experiment maar wat graag aandurven!

Pasta’s of bijvoorbeeld knapperige salades? Heerlijke mediterrane smaken brengen u direct in de stemming. Heerlijke olijfoliën, verse tomaat en die smakelijke kruiden die we eigenlijk alleen kennen van de Italiaanse keuken. Afgetopt met en goede kaas en het gerecht is compleet!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier