Dyl’Ange

Capaciteit: 500 personen per dag

Beoordeling:

Dyl’Ange

Drank Tapas 

De gin-tonic wereld heeft zichzelf flink uitgebreid de afgelopen jaren. Veel mensen drinken graag een prachtige en smakelijke gin-tonic op het terras, als aperitief in een restaurant of op uw feest! Dyl’Ange is meegegaan met deze trend en serveert mooie gin-tonics in allerlei soorten en kleuren.

Een gin-tonic op zich is al een eyecatcher door zijn grote ronde glas met verschillende garneringen. Van komkommer slierten naar sinaasappelpartjes naar rood fruit; alles is mogelijk bij Dyl’Ange. Daarnaast regelt deze truck ook de lekkerste Italiaanse ham als hapje bij de gin-tonic. Prosciutto, mangalica, parmaham en meer.

Dyl’Ange is in te zetten op vele soorten feestjes zoals privéfeesten, babyborrels, een trouwerij, een verjaardag of bedrijfsfeest.

Voor meer informatie, klik hier! 

Drank
De ene drankcatering is de andere niet. Drankcatering is misschien nog wel het meest op maat-gemaakte ‘’product’’ wat ToetToetFood kunt aanbieden. Zoekt u een formele of juist een informele truck en bediening? Moet het complete aanbod kindergeschikt zijn of mogen er sterke dranken worden geschonken? Een lekker speciaalbiertje? Dat kan absoluut! Een uitgebreide wijnkaart? Geen probleem!

Koffie, thee, verse limonades, slow coffee, ijsthee, (speciaal)bier, wijn, cocktails of de alcoholvrije mocktails? Laat het ons weten en wij bieden een op maat gemaakte lijst van dranken voor uw gasten!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier