De Wafelwagen

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

De Wafelwagen

IJs Pannenkoeken Wafels Zoet 

Wilt u een smakelijk feest organiseren? De Wafelwagen serveert altijd en overal lekkere softijsjes en vers gebakken Luikse- en Brusselse wafels. En dat voor iedereen! De Wafelwagen heeft trouwens ook warme dranken en frisdrank voor de dorstigen onder ons. Daarnaast kan de catering op een feest of een evenement. Wij denken ook graag met u mee over de mogelijkheden.

De Wafelwagen is een klein familiaal bedrijf, dat kwaliteit en een persoonlijke, goede service aanbiedt. Organiseert u een familiefeest of bedrijfsfeest en wilt u uw gasten verwennen met zoete lekkernijen? Foodtruck De Wafelwagen komt op locatie met de lekkerste wafels, verse pannenkoeken en vanille ijs.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Dessert
Een heerlijk zoete afsluiter, altijd feestelijk aangekleed met allerlei luxe toppings, sauzen en garneringen zoals rood fruit of slagroom. Het maken van desserts stimuleert de creativiteit in het brein van onze foodtruck eigenaren, waardoor iedere hap een feestje is om te eten. Daarnaast is de variatie met desserts eindeloos. Chocolade, aardbei, kwark, ijstaarten of crème brûlée; niks is te gek voor de ambachtelijke desserts makers van de dessert trucks. Een dessert is ten slotte een feestje om te maken, versieren en eten. 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier