De Tapasbus

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

De Tapasbus

Fingerfood Tapas 

De Tapasbus maakt geen alledaagse recepten. Alles wat er geserveerd wordt, komt uit eigen keuken. Kant en klare producten komen er eveneens niet in en dat proef je!

Vindt u het ook altijd zo’n gezellige sfeer op foodtruckfestivals? Het heeft toch iets magisch…
Droomt u ook het hele jaar door dat u lekker in de zon zit met een drankje en van die lekkere hapjes?
Open uw ogen maar..en zie daar De Tapasbus! De ideale foodtruck voor uw verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of zelfs bruiloft!
U waant zich in Spanje met biologische tapas als Manchego kaas, verse handgesneden Jamon Iberico, Salchichon, Chorizo, Spaanse tortilla’s met salsa, Garbanzos con Chorizo, Albondiga’s en huisgemaakte kroketjes, broden en lekkere smeersels.

We denken graag met u mee over drank, (borrel)happen, entertainment, meubilair, aankleding en alles wat u maar bij een borrel kunt verzinnen!

Informatie aanvragen? Klik hier!

Tapas
Oorspronkelijk ontstaan als tussendoortje ofwel aperitiefhapje (eetlustopwekkend) worden de tapas steeds vaker geconsumeerd als maaltijd. Buiten land van oorsprong (Spanje) worden tapas steeds vaker gepresenteerd als avondmaaltijd. Er zijn honderden soorten tapas; van de simpele meloen-serrano spiesje tot de haute-frituur garnalenkroketjes. Tapas staan bekend om hun rijke smaak en kwaliteit van producten die wordt gebruikt. Tapas draaien om informaliteit en gemak van serveren als consumptie en zijn altijd een feest voor het oog en de tong!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier