De Croque Bar

Capaciteit: 200

Beoordeling:

De Croque Bar

Broodjes Fingerfood 

De Croque Bar is een foodtruck die onlangs opgericht werd door 3 vrienden.

Wat wij doen, zit eigenlijk in onze naam. De Croque Bar is een foodtruck gespecialiseerd in het aanbieden van croques. Vertrokken met als basis de alomgekende Croque Monsieur, hebben wij een concept uitgebouwd om met andere ingrediënten en verrassende combinaties van ingrediënten, nieuwe varianten op de croque te creëren. Croques met parma-ham en basilicum of zalm, rucola en kruidenkaas? Dit is slechts een greep uit de combinatie die we aanbieden. Deze vernieuwende croques zorgen stuk voor stuk voor een ware Croque-beleving op jouw event / feestje!

Dus heb je binnenkort een feestje / event, thuis of bij je bedrijf? Je bent nog op zoek naar een originele invalshoek? Wel, dan ben je bij De Croque Bar aan het juiste adres! Met een uitgebreid gamma van verrassende croques, zit je helemaal goed voor een tof én geslaagd event!

Informatie aanvragen? Klik hier!

Tosti
Een Croque, een landelijk begrip in België waar eindeloos mee te combineren valt. Geen croque met enkel ham en kaas, maar een croque met roomkaas en gerookte zalm, of kipfilet, Parmezaan en chimichurri. Of toch een croque Hawaï met schouderham en ananas? Of dan toch… bijna alles is mogelijk want onze tosti bazen bouwen tosti’s naar vraag en wens. Zet een van onze tosti trucks in als heerlijke lunch, voor bij de borrel, als middernacht snack of gewoon zomaar; omdat het kan!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier