De BBQ Bazen

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

De BBQ Bazen

BBQ Truck Only 

Op een Citroën HY Pick Up uit 1961 is een 2,5 meter lange Oklahoma Smoker geplaatst en voilá de BBQ Bazen zijn geboren. We hebben de bus ontworpen voor festivals. Met als USP’s:
-Beleving: ’s Werelds grootste Smoker op een HY truck (in elk geval die wij hebben kunnen vinden);
-Snelheid: Berekende capaciteit van de smoker is bijvoorbeeld meer dan 150 burgers per 10 min;
-Kwaliteit: Wij willen namelijk kwaliteitseten op Festivals;
-Hygiëne: Als cateraar zijn we zeer bekend met hygiënecodes;
-Multi inzetbaar: We kunnen ontzettend veel verschillende gerechten van de BBQ maken.

En daarnaast zitten wij niet vast aan 1 soort gerecht. Dus de bus is makkelijk in te passen naar wens van de festivalorganisator.

Informatie aanvragen? Klik hier!

BBQ
Grote malse stukken vlees en vis van hoge kwaliteit; dat is wat onze barbecue bazen maar al te graag grillen, braden of roken op hun prachtige barbecues in de foodtruck. Barbecueën staat voor sfeer, gezelligheid en socialisatie van mens tot mens. Bovendien is het een hele ervaring omdat de bezoeker alles van begin tot eind meekrijgt; het gekozen heerlijke stukje vlees wordt ter plekke gebakken op de barbecue, waarna hij een bijgerecht, saus en broodje uitkiest. Dit alles met uitsluitend de allerbeste producten, omdat wij bezoekers net dat beetje meer willen aanbieden. Gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons beide op de eerste plaats.


1 recensies van De BBQ Bazen

  1. Rudi Verdeyen schreef:

    “Damn Tasty” is de slogan van de BBQ Bazen. En dat is ook wat er door je hoofd gaat telkens je een hap neemt van hun hamburgers. Zowel de “classic baas”, “baas boven baas” als de “eind baas” zijn van de eerste tot de laatste hap “damn tasty”. Proefde ze allemaal, verspreid over twee dagen op Barrio Cantina in Antwerpen. Alles wat er aan, op en tussen zit, lijkt bestemd om samen te gaan. Mijn vrouwtje, die hamburgers maar niets vindt, begint spontaan te glunderen wanneer ik het over “de hamburgers van vorig jaar heb”. Zegt voldoende !

PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier