De Barabus

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

De Barabus

Aziatisch Vegetarisch 

Eten in Suriname is samenzijn, een hoop plezier en daarbij ook nog eens heel lekker. Mijn oma verkocht vroeger op straat al eten en op basis van haar, mijn moeder en mijn recepten maken we nu nog steeds het lekkerste streetfood klaar. Heerlijk, laagdrempelig eten wat iedereen lust en alleen pittig is als je er onze huisgemaakte sambals bij doet. Ons inhuren is buiten heerlijk eten ook een hoop gezelligheid en kleur op uw feest of evenement.

Onze Barabus is een Mercedes 508D, een voormalige leger ambulance waar we een buitenkeuken voor bouwen op locatie. De vrolijke beschildering en aankleding zorgt bovendien voor een gezellig Surinaams / Javaanse gevoel.

Ook hebben wij een kleinere variant waaruit we onze heerlijke gerechten kunnen maken, namelijk onze leuke Mercedes MB100.

Wij serveren onder andere Bara Chicken Masala, Bara Vega, Surinaamse Roti, Div. varianten Surinaamse Bami, Java Burger, Huisgemaakte Loempia’s, Saté en diverse rijst gerechten. Verder heb we ook een geheel veganistisch menu van originele Oosterse gerechten.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Aziatisch
De Aziatische keuken omvat de keukens van het Verre Oosten. De keukens zijn door het boeddhisme, hindoeïsme en de islam beïnvloed.  Met uitzondering van de Chinese binnenlandskeuken wordt er veel vis gegeten. De gerechten worden hier vaak ook geserveerd met kip. Hoofdingrediënt is vaak rijst of bijvoorbeeld noodles. De smaken van verschillende gerechten horen elkaar te versterken waardoor zowel zoet en zout in de gerechten wordt verwerkt!

Bij Aziatisch denkt men vaak aan het plaatselijke Chinese restaurant of de wok-to-go. Maar Azië is zeer groot en omvattend, denk bijvoorbeeld eens aan India, Korea of Libanon. Benieuwd naar de smaken die Azië te bieden heeft? Neem contact met ons op!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier