Croq ’n Dolly

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Croq ’n Dolly

Broodjes Fingerfood Koffie 

Croq ’n Dolly regelt uw feest, trouwfeest, babyborrel, communie, lentefeest, themaparty, … Wij verzorgen alles! Geniet van uw event zonder de handen uit de mouwen te steken!

Dolly is een constructam caravan van 1982 en is door onszelf omgebouwd tot een foodtruck om uw evenement te verzorgen met onze perfect uitgewerkte concepten en haar vintage charme!

Wij maken verrassende, heerlijke croques met veel passie… op speciaal dikker brood (circa 13x13cm) gegrild tot een krokante maar vanbinnen nog steeds zachte croque. Alles wordt ter plaatse met verse producten bereid. Ook de mayo’s maken wij zelf en volledig aangepast aan de ingrediënten van de gekozen croque.

Naast croques serveren wij ook Maxidogs of gewone traditionele beefburgers, geserveerd tussen een luxe meergranenbroodje.

Wij proberen telkens van een simpel gerechtje net dat ietsje meer te maken om uw feestje te doen slagen!
Wil u eventueel een volledig menu serveren aan uw gasten? Dit is mogelijk, een soepje vooraf of een “zondigen mag” moment en last but not least nog een verwenkoffie erbij.

Voor eventuele opendeurdagen of recepties, kunnen wij onze croq’skes en maxidogs en burgers ook aanbieden in de mini-versie. Vanaf heden kan u ook kiezen uit een à volonté concept of liever een volledige all-in menu aan een vaste prijs per persoon.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Tosti
Een Croque, een landelijk begrip in België waar eindeloos mee te combineren valt. Geen croque met enkel ham en kaas, maar een croque met roomkaas en gerookte zalm, of kipfilet, Parmezaan en chimichurri. Of toch een croque Hawaï met schouderham en ananas? Of dan toch… bijna alles is mogelijk want onze tosti bazen bouwen tosti’s naar vraag en wens. Zet een van onze tosti trucks in als heerlijke lunch, voor bij de borrel, als middernacht snack of gewoon zomaar; omdat het kan!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier