CRÊPOUZ

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

CRÊPOUZ

Pannenkoeken Zoet 

Bretagne, en vooral de Bretoense pannenkoeken, spreken ons al jaren aan. Toen we zomer 2016 de kans zagen een opleiding te volgen als crêpier hebben we dan ook niet getwijfeld! Crêpouz, onze foodtruck, is hiervan het resultaat!
Een foodtruck, gespecialiseerd in Bretoense pannenkoeken, zowel hartig (glutenvrije galettes) als zoet (crêpes).
Vanaf 20 personen kunnen wij uw feest verzorgen van A tot Z : originele borrelhapjes, boekweitblini’s met beleg naar keuze, boekweitpannenkoeken (gluten- en lactosevrij) als hoofdgerecht en heerlijke zoete crêpes als dessert. Gezond en o zo lekker !
Bedrijfsfeesten, verjaardagen, babyborrels, fuiven, festivals,… we doen het allemaal!
Contacteer ons en we werken samen iets op maat uit.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Dessert
Een heerlijk zoete afsluiter, altijd feestelijk aangekleed met allerlei luxe toppings, sauzen en garneringen zoals rood fruit of slagroom. Het maken van desserts stimuleert de creativiteit in het brein van onze foodtruck eigenaren, waardoor iedere hap een feestje is om te eten. Daarnaast is de variatie met desserts eindeloos. Chocolade, aardbei, kwark, ijstaarten of crème brûlée; niks is te gek voor de ambachtelijke desserts makers van de dessert trucks. Een dessert is ten slotte een feestje om te maken, versieren en eten.

 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier