Coffee Moment

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Coffee Moment

Koffie Zoet 

Coffee Moment staat voor wat elke koffieliefhebber zich wenst op een festival of evenement: passie voor koffie én een opvallende koffiewagen. Een kop heerlijke koffie zonder daarvoor lang in de rij te staan? Dat kan! Wij staan op evenementen als Down the Rabbit Hole (NL), Internationale Menwedstrijd (NL), Daydream Festival (BE), Bestival (UK) en WDR 2 für eine Stadt 2014 (DE).

Daarnaast is ook duurzaamheid belangrijk. Eerlijke ingrediënten zorgen allereerst altijd voor heerlijke koffie. Daarom maken wij ook gebruik van een “biodegradeable” beker waarin met een “renewable raw material” roerstokje geroerd kan worden. Ten tweede schenken wij biologische melk. En vervolgens gebruiken we ook nog koffiebonen van boeren die aangesloten zijn bij de Rainforest Alliance label.

Naast koffies is er ook een assortiment lekkere zoetigheden!

Informatie aanvragen? Klik hier!

Koffie
Een heerlijke kop koffie… Een aspect dat niet te missen is op welk feest dan ook. Maar onze foodtrucks nemen het begrip van een kopje koffie naar the next level. Vers gemalen bonen waarmee traditionele Italiaanse koffie wordt gemaakt, maar ook verschillende variaties als ijs koffie, chocolade latte macchiato of koffie met een scheutje Ierse whiskey, bruine suiker en afgetopt met room. Om de beleving compleet te maken, hebben deze trucks vaak ook verstand van de lekkerste gebakjes en zoetigheden voor ernaast. Neem bijvoorbeeld een stukje American cheesecake, Hollandse appeltaart of een Petit Four. 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier