Coffee Bar on Wheels

Capaciteit: 400 producten per uur

Beoordeling:

Coffee Bar on Wheels

Koffie Zoet 

Op zoek naar échte passie in een kopje? Het team van Coffee Bar on Wheels maakt al reeds 10 jaar een happening van koffie op evenementen. Deze espressobar is een oldtimer Airstream caravan; een glimmend stijlicoon van The American Dream!

Deze koffiebar bevat een vleugje hip, tijdloos, uniek en beauty. Helemaal ingericht om op buiten evenementen de lekkerste koffie te serveren, nergens mag heerlijke espresso nog ontbreken. Naast espresso schenkt Coffee Bar on Wheels ook koffie, cappuccino, latte macchiato, chocolademelk en thee.

Deze truck kan makkelijk ingezet worden op zowel kleine of grote evenementen omdat zij het aantal machines kunnen uitbreiden tot en met 3 stuks!

Voor meer informatie, klik hier!

Koffie
Een heerlijke kop koffie… Een aspect dat niet te missen is op welk feest dan ook. Maar onze foodtrucks nemen het begrip van een kopje koffie naar the next level. Vers gemalen bonen waarmee traditionele Italiaanse koffie wordt gemaakt, maar ook verschillende variaties als ijs koffie, chocolade latte macchiato of koffie met een scheutje Ierse whiskey, bruine suiker en afgetopt met room. Om de beleving compleet te maken, hebben deze trucks vaak ook verstand van de lekkerste gebakjes en zoetigheden voor ernaast. Neem bijvoorbeeld een stukje American cheesecake, Hollandse appeltaart of een Petit Four.


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier