Coco by IJsster

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Coco by IJsster

IJs 

Een heerlijk bolletje kwaliteitsroomijs, gemaakt van verse hoevemelk en zongerijpte vruchten tovert steeds weer een glimlach op alle gezichten. Coco by IJsster is in te zetten voor een breed scala aan gelegenheden. Of het nu een huwelijk, verloving, jubileum, lentefeest, babyborrel, verjaardag of bedrijfsevenement is; alles is mogelijk. En bij welke gelegenheid past er nou geen ijsje?

Het ambachtelijk roomijs is gemaakt van verse hoevemelk, hand gebroken eitjes en zongerijpte vruchten. Smaken waar u aan kunt denken per gelegenheid zijn bijvoorbeeld vanille, chocolade, aardbei, banaan, stracciatella en een fruitsorbet.

Wanneer u op zoek bent naar een verfrissende verrassing bent u bij Coco by IJsster aan het juiste adres.

Kortom, indien u meer informatie wenst, klik hier!

IJs
Een heerlijk bakje of hoorntje roomijs, of een coupé sorbetijs. Er zijn misschien wel meer dan honderd soorten ijs, en dan hebben we het nog niet eens over de smaken gehad. Maar een ding weten wij wel zeker en dat is dat al ons ijs ambachtelijk bereid is door onze foodtruck eigenaren, want dat is waar wij voor staan; ambachtelijk bereid ijs, waardoor het kwalitatief erg goed en smaakvol is. Vele mensen waarderen een ijsje als tussendoortje, of na het diner. Vooral met zomerse temperaturen is er vaak een IJs foodtruck te vinden op buitenevenementen. Een IJstruck maakt ieder feest compleet, door zijn vrolijke uitstraling en zoete touch.

 

 


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier