Caffè Cappuccio

Capaciteit: 2000 personen per dag

Beoordeling:

Caffè Cappuccio

Koffie Zoet 

Caffè Cappuccino, een retro Italiaanse Lander caravan van de eind jaren ’70. Wat een toffe eyecatcher op uw evenement! Deze truck is een mobiele koffiebar, zoals de naam al verklapt. Zij bieden de allerlekkerste koffie van ambachtelijk gebrande koffiebonen aan. Bovendien is deze koffie met heel veel liefde geschonken, vanwege hun eigen liefde voor koffie en passie voor het vak.

Naast koffie variaties schenken zij ook verschillende soorten thee en warme chocolade. Bij dit alles horen uiteraard ook lekkere zoete en hartige gebakjes.

Het gehele jaar is Caffè Cappuccino zeer actief, zowel op zomerfeestjes, binnenfeestjes als privé-feestjes. De mobiele koffiebar is dan ook in te zetten op verjaardagsfeestjes, babyborrels, bedrijfsfeestjes, lentefeestjes en eigenlijk in principe overal.

Voor meer informatie over deze truck, klik hier!

Koffie
Een heerlijke kop koffie… Een aspect dat niet te missen is op welk feest dan ook. Maar onze foodtrucks nemen het begrip van een kopje koffie naar the next level. Vers gemalen bonen waarmee traditionele Italiaanse koffie wordt gemaakt, maar ook verschillende variaties als ijs koffie, chocolade latte macchiato of koffie met een scheutje Ierse whiskey, bruine suiker en afgetopt met room. Om de beleving compleet te maken, hebben deze trucks vaak ook verstand van de lekkerste gebakjes en zoetigheden voor ernaast. Neem bijvoorbeeld een stukje American cheesecake, Hollandse appeltaart of een Petit Four.


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier