Burgers&Co

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Burgers&Co

Fingerfood Hamburger 

Bent u op zoek naar een leuk en smaakvol alternatief voor uw feest, dan bent u bij Burgers&Co aan het juiste adres! Uw privé of bedrijfsfeest krijgt met de komst van onze foodtruck net dat ietsje meer om uw gasten te verwennen.
Onze Burgers bestaan uit 100% Limousin rund afkomstig van bij de hoeveslager. Voor de samenstelling van onze gourmet burgers werken we zoveel mogelijk met lokale producten.

Ook voor uw receptie kan u bij ons terecht. Wij prikkelen de smaakpapillen van uw gasten met een combinatie aan koude en warme huisbereide hapjes.

Kortom, wenst u een smaakvol feest zonder stress? Kies dan voor Burgers&Co!

Informatie aanvragen? Klik hier!

Hamburger
Een broodje hamburger, al meer dan honderd jaar een wereldwijd lust voor het oog. Dit fenomeen is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en heeft een ontzettend grote evolutie meegemaakt. De populariteit van een broodje hamburger maakt, dat men een volwaardig vleesgerecht in handen heeft dat staand en lopend gegeten kan worden, zonder bestek. Dit betekent dan ook het ideale plaatje wanneer u denkt aan een foodtruck. Bij ToetToetFood werken wij uitsluitend samen met foodtrucks die kwalitatief hoogwaardig dikke burgers grillen in eigen keuken, afgemaakt met luxueuze toppings en sauzen.  


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier