B’s Quality Street Grill

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

B’s Quality Street Grill

BBQ Hamburger 

Het betere Grillwerk vind je bij  B’s Quality Street Grill. Het aanbod varieert van hamburgers tot steak- en chicken sandwiches en heerlijke hapjes en desserts.

Het rundvlees is 100% graan gevoerd en vormt de basis voor de unieke hamburgers en steak sandwiches. De verse gemarineerde kipfilets voor de chickensandwiches worden van hoevekip gemaakt. Daarnaast wordt voor de saugage buns 100% Belgisch Brassvarkensworst gebruikt; Alles wordt door een lokale slager verzorgd en de broodjes worden ook nog eens vers gebakken! Van de Classic Burger tot een Sweet Chicken Bun of een heerlijk dessert: B’s Quality Street Grill staat voor eindeloze variaties en is geschikt voor privé-evenementen of foodtruck festivals.

Een kleine hap vooraf of een heerlijk gegrild fruitdessert zijn ook perfect mogelijk!

Informatie aanvragen? Klik hier!

Hamburger
Een broodje hamburger, al meer dan honderd jaar een wereldwijd lust voor het oog. Dit fenomeen is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en heeft een ontzettend grote evolutie meegemaakt. De populariteit van een broodje hamburger maakt, dat men een volwaardig vleesgerecht in handen heeft dat staand en lopend gegeten kan worden, zonder bestek. Dit betekent dan ook het ideale plaatje wanneer u denkt aan een foodtruck. Bij ToetToetFood werken wij uitsluitend samen met foodtrucks die kwalitatief hoogwaardig dikke burgers grillen in eigen keuken, afgemaakt met luxueuze toppings en sauzen.  


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier