BRAAIMOBIEL

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

BRAAIMOBIEL

BBQ Vlees 

Foodtruck Braaimobiel is dé BBQ op hout, een uniek concept in de zomer én winter! Het vuur knettert in de kolenmaker en daardoor maken wij zelf houtskool. Dit proef je vervolgens terug in de smaak van de gerechten.
Verfijnde BBQ met dagverse producten, geserveerd op tappasschoteltjes. Met onze BRAAIfoodtruck kunnen wij alle gerechten bereiden.
Graag werken wij een gepaste formule uit. Onze succesformule is 3 uur à volonté  genieten van heerlijke gerechtjes : langzaam gegaard buikspek, kippenworstjes, gegrilde entrecote met seizoengroentjes koud en warm vergezeld van lekkere patatjes.

Een ware beleving voor uw genodigden.

Informatie aanvragen? Klik hier!

BBQ
Grote malse stukken vlees en vis van hoge kwaliteit; dat is wat onze barbecue bazen maar al te graag grillen, braden of roken op hun prachtige barbecues in de foodtruck. Barbecueën staat voor sfeer, gezelligheid en socialisatie van mens tot mens. Bovendien is het een hele ervaring omdat de bezoeker alles van begin tot eind meekrijgt; het gekozen heerlijke stukje vlees wordt ter plekke gebakken op de barbecue, waarna hij een bijgerecht, saus en broodje uitkiest. Dit alles met uitsluitend de allerbeste producten, omdat wij bezoekers net dat beetje meer willen aanbieden. Gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons beide op de eerste plaats.


1 recensies van BRAAIMOBIEL

  1. Reyniers jeroen schreef:

    Wij hebben dit weekend mogen genieten van de kwaliteit van deze foodtruck!
    Locatie samen bekijken op voorhand, overlopen van de sublieme gerechten samen met ons, het hoorde er allemaal bij. De dag zelf hebben we mogen genieten van een zeer geslaagd menu, met veel liefde bereid en superleuk ingerichte foodtruck. Het was voor ons en onze gasten een belevenis op zich om de uitbaters van de BRAAIMOBIEL bezig te zien. Mede door hen en hun professionaliteit is ons feest een superfeest geworden.
    Dikke dikke merci!

PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier