BarSensa

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

BarSensa

IJs Zoet 

Let op: dit betreft een mobiele bar, geen foodtruck op wielen.

Foodtruck BarSensa maakt à la minute vers vanille roomijs klaar op elke locatie met behulp van vloeibaar stikstof! Aangezien dit wordt bereidt in een mobiele bar is geen tuin te klein of opdracht te groot, de bar kan worden aangepast aan de wensen van de opdrachtgever.

Het vanille roomijs wordt kort voorafgaand aan uw event, vers aangemaakt en gekoeld tot ongeveer 6°C. Op uw event gaat het roomijs een ‘smoothy’ structuur bekomen door het te mixen met de -196°C vloeibare stikstof. De trendy bar van foodtruck BarSensa zal voorzien zijn van meerdere toppings. De genodigden zullen hun eigen toppings kunnen kiezen en het hele spektakel van dichtbij beleven.

Een werkelijk uniek concept in België wat met recht als niet-foodtruck op onze website kan worden getoond en geboekt!

Informatie aanvragen? Klik hier!

IJs
Een heerlijk bakje of hoorntje roomijs, of een coupé sorbetijs. Er zijn misschien wel meer dan honderd soorten ijs, en dan hebben we het nog niet eens over de smaken gehad. Maar een ding weten wij wel zeker en dat is dat al ons ijs ambachtelijk bereid is door onze foodtruck eigenaren, want dat is waar wij voor staan; ambachtelijk bereid ijs, waardoor het kwalitatief erg goed en smaakvol is. Vele mensen waarderen een ijsje als tussendoortje, of na het diner. Vooral met zomerse temperaturen is er vaak een IJs foodtruck te vinden op buitenevenementen. Een IJstruck maakt ieder feest compleet, door zijn vrolijke uitstraling en zoete touch.


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier