Baristabar

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Baristabar

Cocktails Koffie 

Baristabar is een speelse samentrekking van de termen ‘barista’ en ‘bar’.

Maar meester koffie maker Gérard Meylaers staat voor een totaalpakket aan koffie ervaring. Voor elk evenement, kan deze truck het verschil maken. Gérard of zijn collega’s kunnen voor heerlijke koffiemomenten zorgen! Baristabar biedt het totale pakket aan. Ze rijden een mobiele bar binnen op uw evenement en brengen met zorg uitgekozen koffiebonen mee. Indien nodig zorgen zij ook voor het juiste porselein. Op de bar staat de juiste koffiemachine en er is een ingebouwd waterpomp systeem. Baristabar met meester koffiemaker Gérard Meylaers staat voor een totaalpakket aan koffie-ervaring.

KOFFIECOCTAILS
Het is nieuw. Het is trendy. En u kan er uw klanten of gasten mee verassen. Koffie is de basis. Een rijk gamma aan likeur gecombineerd met kruiden, specerijen en siropen maken een smaakbom! In deze tak van het koffie maken is Baristabar uniek. Als je uit de band wil springen, dan laat je Baristabar aanrukken.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Koffie
Een heerlijke kop koffie… Een aspect dat niet te missen is op welk feest dan ook. Maar onze foodtrucks nemen het begrip van een kopje koffie naar the next level. Vers gemalen bonen waarmee traditionele Italiaanse koffie wordt gemaakt, maar ook verschillende variaties als ijs koffie, chocolade latte macchiato of koffie met een scheutje Ierse whiskey, bruine suiker en afgetopt met room. Om de beleving compleet te maken, hebben deze trucks vaak ook verstand van de lekkerste gebakjes en zoetigheden voor ernaast. Neem bijvoorbeeld een stukje American cheesecake, Hollandse appeltaart of een Petit Four.


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier