Baristabar

Capaciteit: 1000 personen per dag

Beoordeling:

Baristabar

Cocktails Koffie 

Baristabar is een samentrekking van ‘barista’, de vakman die gespecialiseerd is in koffie maken en ‘bar’ met een verwijzing naar een mobiele inzetbare bar. Maar eigenlijk staat meester koffie maker Gerard Meylaers voor een totaal pakket aan koffie ervaring. Voor elk evenement, Baristabar kan het verschil maken. We kunnen voor heerlijke koffiemomenten zorgen op bedrijfsfeesten, bijzondere catering momenten, bruiloften die dat tikkeltje extra aandacht aan koffie willen geven of andere kleine en grote evenementen.

Geen zorgen met Baristabar: Wij bieden het totale pakket aan. We rijden een mobiele bar binnen op uw evenement. We brengen met zorg uitgekozen koffiebonen mee. Indien nodig zorgen we ook voor het juiste porselein. Op onze bar staat de juiste koffiemachine en er is een ingebouwd waterpomp systeem. Het enige waarvoor je moet zorgen is een stroompunt. Baristabar met meester koffiemaker Gérard Meylaers staat voor een totaalpakket aan koffie-ervaring.

Producten / Gerechten

Elke denkbare koffie recepten

KOFFIECOCTAILS
Het is nieuw. Het is trendy. En je kan er je klanten of gasten mee verassen. Koffie is de basis. Een rijk gamma aan likeur gecombineerd met kruiden, specerijen en siropen laten proevers naar de zevende hemel reizen. In deze tak van het koffie maken is Baristabar uniek. Als je uit de band wil springen, dan laat je Baristabar aanrukken.


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier