Bánh Mì

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Bánh Mì

Aziatisch 

Foodtruck Bánh Mì serveert heerlijk, Vietnamees streetfood en wil iedereen kennis laten maken met de Vietnamese lunch streetfood-cultuur. In Vietnam wordt bijvoorbeeld elk eetmoment aangegrepen om heerlijk van het leven te genieten, een goede gewoonte dus, die we graag ook in België zouden terugzien.

Bánh Mì is een smaakvol alternatief voor de traditionele bedrijfsbarbecues, recepties, buffetten of walking dinners. Vanuit onze state-of-the art foodtruck verwennen we uw gasten met een unieke Aziatische smaakervaring. Als gastheer bepaalt u ook zelf de cateringformule en selecteert u de smaakvolle Vietnamese gerechten die we uw gasten vervolgens voorschotelen.

Niet te spicy, wel verfijnd op smaak gebracht met eigen marinades en bijzondere kruiden. Mag het toch wat pikanter? Met onze chilisaus geef je jouw gerecht extra pit.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Aziatisch
De Aziatische keuken omvat de keukens van het Verre Oosten. De keukens zijn door het boeddhisme, hindoeïsme en de islam beïnvloed.  Met uitzondering van de Chinese binnenlandskeuken wordt er veel vis gegeten. De gerechten worden hier vaak ook geserveerd met kip. Hoofdingrediënt is vaak rijst of bijvoorbeeld noodles. De smaken van verschillende gerechten horen elkaar te versterken waardoor zowel zoet en zout in de gerechten wordt verwerkt!

Bij Aziatisch denkt men vaak aan het plaatselijke Chinese restaurant of de wok-to-go. Maar Azië is zeer groot en omvattend, denk bijvoorbeeld eens aan India, Korea of Libanon. Benieuwd naar de smaken die Azië te bieden heeft? Neem contact met ons op!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier

Meer in deze categorie

  1. Asian Kusina
  2. Baan-Siam
  3. Bánh Mì
  4. De Barabus