Bakken op Hakken

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Bakken op Hakken

IJs Pizza Zoet 

Foodtruck Bakken op Hakken is een feel good catering concept. Alexandria (Sannie) Pocorobba reist met haar rode/rozen caravan heel het land door. Haar gerechten zijn daarnaast puur en eerlijk en voornamelijk gericht op de Italiaanse/Siciliaanse keuken.
Ambachtelijk Italiaans ijs zonder toegevoegde kleur en smaakstoffen en pizza’s met de lekkerste toppings en ambachtelijke milkshakes van o.a. volle melk van de boerderij.

Het paradepaardje van Foodtruck Bakken op Hakken? Home made tiramisu. Wanneer u iets anders wenst, zijn er bijvoorbeeld ook oer Hollandse verwennerijen verkrijgbaar.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Dessert
Een heerlijk zoete afsluiter, altijd feestelijk aangekleed met allerlei luxe toppings, sauzen en garneringen zoals rood fruit of slagroom. Het maken van desserts stimuleert de creativiteit in het brein van onze foodtruck eigenaren, waardoor iedere hap een feestje is om te eten. Daarnaast is de variatie met desserts eindeloos. Chocolade, aardbei, kwark, ijstaarten of crème brûlée; niks is te gek voor de ambachtelijke desserts makers van de dessert trucks. Een dessert is ten slotte een feestje om te maken, versieren en eten.


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier