Asian Kusina

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Asian Kusina

Aziatisch Fingerfood 

Op zoek naar een zeer uniek concept en keuken op uw feest? Bent u fan van de Aziatische keuken? Laat u verrassen door Asian Kusina, een foodtruck gespecialiseerd in Filipijnse gerechten. Aan de kookpotten staat Cristina, een rasechte Filipijnse die ooit een eigen restaurant had in de Filipijnen. Geïnspireerd uit haar grootmoeders keuken past ze haar recepten toe in de foodtruck zoals Adobo, een authentieke schotel.

Foodtruck Asian Kusina is een retro caravan uit 1976 welke is omgebouwd tot een volwaardige foodtruck die aan alle eisen voldoet.

Een greep van de Filipijnse specialiteiten die Cristina verzorgd zijn bijvoorbeeld Filipijnse loempia’s, gefrituurde scampi’s en Filipijnse schotels met rijst.

Kortom, een prachtig authentiek concept die u onder andere naar uw achtertuin kunt toveren.

Voor meer informatie, klik hier. 

Aziatisch
De Aziatische keuken omvat de keukens van het Verre Oosten. De keukens zijn door het boeddhisme, hindoeïsme en de islam beïnvloed.  Met uitzondering van de Chinese binnenlandskeuken wordt er veel vis gegeten. De gerechten worden hier vaak ook geserveerd met kip. Hoofdingrediënt is vaak rijst of bijvoorbeeld noodles. De smaken van verschillende gerechten horen elkaar te versterken waardoor zowel zoet en zout in de gerechten wordt verwerkt!

Bij Aziatisch denkt men vaak aan het plaatselijke Chinese restaurant of de wok-to-go. Maar Azië is zeer groot en omvattend, denk bijvoorbeeld eens aan India, Korea of Libanon. Benieuwd naar de smaken die Azië te bieden heeft? Neem contact met ons op!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier