Ape-ritief

Capaciteit: 80 producten per uur

Beoordeling:

Ape-ritief

Drank Tapas 

Ape-Ritief zag een gat in de markt! Tussen al die overdadige trucks vergaten velen wat verfijndheid!

Vanuit een werkelijk unieke Vespa Ape serveert dit team sprankelende bubbels en wijn, heerlijke aperitieven, gins en cocktails.

Omdat bij een drankje ook altijd een aangepast hapje hoort is sinds kort gestart met het aanbieden van Antipasti schoteltjes! Italiaanse charcuterie, ham en verschillende soorten kazen. Voor de fijnproevers hebben we een speciale mozzarella Burrata, met een afwerking van Italiaanse ham of met een vegetarische variant.

Ape-Ritief werkt met glazen, ze hebben aangeklede statafels en muziek bij, en uiteraard altijd een stralende glimlach!

Informatie aanvragen? Klik hier!

Drank
De ene drankcatering is de andere niet. Drankcatering is misschien nog wel het meest op maat-gemaakte ‘’product’’ wat ToetToetFood kunt aanbieden. Zoekt u een formele of juist een informele truck en bediening? Moet het complete aanbod kindergeschikt zijn of mogen er sterke dranken worden geschonken? Een lekker speciaalbiertje? Dat kan absoluut! Een uitgebreide wijnkaart? Geen probleem!

Koffie, thee, verse limonades, slow coffee, ijsthee, (speciaal)bier, wijn, cocktails of de alcoholvrije mocktails? Laat het ons weten en wij bieden een op maat gemaakte lijst van dranken voor uw gasten!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier