Alma Libre

Capaciteit: Onbekend

Beoordeling:

Alma Libre

Biologisch Mexicaans 

Alma Libre (v)

  1. Vrije ziel
  2. Mexicaanse foodtruck

Alma libre. Twee Spaanse woorden die Karen herhaaldelijk in het oor werden gefluisterd tijdens haar reis door Mexico. Op zoek naar de basis van de Mexicaanse keuken en het hart van de Mexicaanse bevolking.

Alma Libre. Karen besloot er in januari 2016 haar wapenschild van te maken. De naam van deze rondrijdende Mexicaanse ‘taqueria’ verwijst niet alleen naar de vrije ziel die het stuur bestiert, maar duidt voornamelijk op de volheid waarmee Karen zelf in het leven staat en de manier waarop ze de pure smaken van de traditionele Mexicaanse keuken wil verbinden met de beleving ervan.

Via de gerechten die ze serveert, wil Karen mensen via hun smaakpapillen laten kennismaken met het hart van de Mexicaanse cultuur. Het hart klopt het luidst waar er liefde is. En, zoals u zelf zult ervaren, is liefde het voornaamste ingrediënt in alles wat Alma Libre serveert.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Mexicaanse keuken
Caramba! Wat is dat lekker! De Mexicaanse keuken wint de laatste jaren steeds meer aan terrein! En wat ons betreft terecht. De misvatting bestaat dat Mexicaans eten alleen maar héél pittig kan zijn maar niets is minder waar! Ondanks het gebruik van vele kruiden en pepers hoeft Mexicaans niet pittig te zijn. Vooral in de Europese landen is de pittigheid een aardig stukje teruggeschroefd en zorgen zuivelproducten zoals bijvoorbeeld crème fraîche voor een blussend effect.

Bonen, maïs vormen de basis van deze keukenstijl en worden aangevuld met bijvoorbeeld rijst, avocado en naar gewenst een pepertje. Niet bang voor wat pit? Vraag informatie bij ons op! Zit er iemand tussen uw gasten die bij het zicht van een pepertje al begint te zweten? Geen zorgen, ook deze persoon kan worden voorzien van een smakelijke maaltijd!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier