A-petite

Capaciteit: 100 personen p/u

Beoordeling:

A-petite

Fingerfood Tapas 

Foodtruck A-petite is een Mediterrane apéro-beleving. Wil je onthaasten? A-petite creëert een Zuiderse sfeer door de authentieke apéro truck. Ten eerste zijn de presentatie van hapjes en dranken en de ongedwongen sfeer uniek. Daarnaast is A-petite is een beleving die alle zintuigen op scherp zet. Hier kunt u genieten van pure, Mediterrane topproducten en ook van heerlijke gerechtjes.

“Wat we eten, waar het vandaan komt en hoe het geproduceerd is voor ons belangrijk.”

A-petite serveert producten en gerechten die door hun oorsprong zeer authentiek van smaak zijn. Elk product of ingrediënt dat wordt gebruikt, heeft een origineel en authentiek verhaal van de lokale boer of van ambachtslui.

Informatie aanvragen? Klik hier!

Tapas
Oorspronkelijk ontstaan als tussendoortje ofwel aperitiefhapje (eetlustopwekkend) worden de tapas steeds vaker geconsumeerd als maaltijd. Buiten land van oorsprong (Spanje) worden tapas steeds vaker gepresenteerd als avondmaaltijd. Er zijn honderden soorten tapas; van de simpele meloen-serrano spiesje tot de haute-frituur garnalenkroketjes. Tapas staan bekend om hun rijke smaak en kwaliteit van producten die wordt gebruikt. Tapas draaien om informaliteit en gemak van serveren als consumptie en zijn altijd een feest voor het oog en de tong!


PLAATS BEOORDELING

* = verplichte velden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Let op: alle informatie- en offerteverzoeken uitsluitend insturen via Foodtruck huren.
Onderstaand formulier is dus geen aanvraagformulier